בדיקות שמיעה לחולה סיעודי מאושפז

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 15:38 | מאת: רחל אורן

אחי בן 69 מאושפז בלוינשטיין לשיקום אחרי אירוע מוחי וזקוק לבדיקת שמיעה יש לו בעיות שמיעה קשה שלא טופלה , איך אפשר לעשות בדיקת שמיעה והתאמת מכשיר שמיעה בזמן באישפוז , כעת חשוב לשיקומו שישמע את ההוראות

רחל שלום ותודה על פנייתך, אנא פני לצוות המטפל במחלקה על מנת לברר בנוגע לבדיקת השמיעה. במידת ואכן לא ניתן לבצע בדיקת שמיעה במקום, אפשר לקבל גם שירות של בדיקת סקר שמיעה והתאמת מכשירי שמיעה (בתשלום) ע"י קלינאי/ת תקשורת בבית המטופל. לשם כך יש לפנות לקופת החולים בה מבוטח אחיך ולקבל הנחייות מדוייקות מקלינאית התקשורת המחוזית. רפואה שלימה ומהירה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול