בן חודש נכשל בבדיקת סקר לשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

19/07/2012 | 15:35 | מאת: אדלי15

שלום, אני ממש בלחץ בני נכשל פעמיים בבדיקת סקר לשמיעה גם בתינוקיה וגם בגיל חודש, למרות שהוא מגיב לרעש חזק עי מצמוץ או קפיצה. קבענו תור לאאג לעוד שבועיים ולבדיקת Bera. אבל אני ממש בלחץ, האם יש סיכוי שלבן שלי יש לקות שמיעה מולדת???? האם זה אומר שהוא יצטרך מכשיר שמיעה? מחכה לתשובה, תודה!

שלום רב, כהורים קשה לנו שלא לדאוג אך אתם פועלים כראוי וקביעת תור לרופא אא"ג ולבדיקת BERA הינן הפעולות הנכונות שיש לעשות. כדאי לא להילחץ ולהעלות השערות לפני שמסתיים תהליך הברור. במידה ויהיו לך שאלות נוספות לאחר קבלת כל התוצאות נשמח לענות ולסייע. בהצלחה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול