ליקוי שמיעה תחושתי עצבי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/05/2020 | 11:04 | מאת: Osher

יש אופצייה לשיקום השמיעה עצבי בידי ניתוחים ? כגון החלפת/שיקום עצב השמיעה. והאם סטוראידים יכולים לתרום לשיקום השמיעה? יש אפשרות להשתמש בתרופות אנטיביוטיות? תודה על העזרה

שלום רב, למרבה הצער לא ניתן לענות על השאלה שהצגת! השאלה לא ממוקדת ולדוגמא: "...האם סטרואידים..." וגו, מספר המחלות בהם משתמשים בסטרואידים הוא גדול ביותר עם שוני באטיולוגיה (סיבה\מקור) -על פיו מחליט הרופא איזה טיפול צ"ל .(ממש כמו באנטיביוטיקה ועוד חומרים אחרים...) ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול