שתל לחולה מנייר.פגיעה בשיווי המשקל?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

24/10/2018 | 11:17 | מאת: שרה

חולה מנייר בן35 הנזקק לשתל ושבמצבו הנוכחי למרות אובדן השמיעה באוזן אחת ובשניה אף עם ירידה משמעותית אך אינו סובל מפגיעהבשיווי המשקל ואף לא מטינטון ומסחרחורות ,האם יש סיכון שעם השתל יתחיל לסבול מאובדן שיווי משקל? האם יש הסתברות גבוהה לכך?והאם הסיכון לכך גבוה? אנו מתלבטים מאד אם לעשות הניתוח.נודה לתשובתכם המהירה.תודה לכם!

שלום שרה. אכן שאלה לא פשוטה. אנא התייעצי עם צוות השתל ,אני מניחה שתוכלי לקבל לפחות מידע לגבי אנשים אחרים שהושתלו במצב זה, או סטטיסטיקה מהעולם. כל אדם הוא ייחודי ועם היסטוריה רפואית אינדיבידואלית גם כששם המחלה זהה. אנא התייעצו עם הרופאים שמכירים את מהלך מחלתו של בעלך.. בבריאות מלאה והצלחה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול