פצעים בפנים ובגוף לתינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/10/2012 | 13:32 | מאת: מיטל

שלום, בתי בת חודש, לפני כשבועיים התחילו לה פצעים אדומים בפנים ובראש, בימים הראשונים זה הלך והחמיר (נעשה ממש כמו כוויות על הפנים) בראש יש קשקשת צהובה וגם הפצעים עם מוגלה קצת צהובה. ניגשתי לרופא ילדים שהמליץ למרוח הידרו אגיסטן למשך 5 ימים, פעמיים ביום, אכן כך עשיתי, ניכר שיפור כבר מהיומיים הראשונים אך, שמתי לב כי, התחילו לה פצעים גם על הידיים/כתפיים ובגב, שם אני לא מורחת את המשחה. כרגע עברתי למרוח לה את ההידרואגיסטן פעם ביום (קצת חזרו הפצעים בפנים בעקבות כך) האם זה עדיין פצעים הורמונליים? גם בגב ובידיים? האם אתה ממליץ להמשיך/להפסיק את הטיפול בהידרואגיסטן? במקרה הזה האם כדאי לשמור על עורה יבש או שמן? אודה על תשובתך, מיטל.

איני יכול לקבוע אבחנה על פי תאור מילולי מומלץ לפנות לבדיקת בקורת לרופא העור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור