המנגיומה בראש וכתם שטחי סגלגל / ירקרק בכתף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

14/10/2012 | 18:44 | מאת: ענבר

שלום, בתי בת 5 חודשיים עם המנגיומה בראש שכבר מראה שינוי בצבע לכתמים לבנים (אמרו לי זה תחילת נסיגה. האן זה נכון?) הייתי אצל רופאי עור ואמרו לי שהמנגיומה זה שכיח והכל בסדר. מה שכן מדאיג אותנו זה בכתף כתם סגלגל ירקרק עם נקודות אדומות בפנים והאיזור עצמו נפוח - נראה כאילו יש לה דלקת בשריר ... אני אתקשר לנשמח להגיע לייעוץ במשרדך אבל רציתי לדעת קצת לפני ואם בכלל צריך להגיע. תודה מראש.

איני יכול לקבוע במה מדובר, מבלי לראות. מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

17/10/2012 | 09:41 | מאת: ענבר

כדאי להגיע אלייך או לכל רופא עור?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור