טיפול במשחת אפלומיצין

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

31/05/2012 | 08:33 | מאת: חגית

לבתי בת השנה וחמש חודשים התפתח בשבוע האחרון פריחה בקפלי מפרק כף יד ימין. הפריחה אדומה ובלילה מגרד ומפריע לה לישון. רופאת המשפחה אמרה שהפריחה זה כתוצאה מסוג של "חררה" שהזדהם ונתנה לי למרוח לה משחת אפלומיצין פעמים ביום למשך שבוע. האם משחת אפלומיצין תפטור את הבעיה? האם מה שיש לה זה אסטמה של העור?

איני יכול לומר מה האבחנה מבלי לראות. אם מדובר בתהליך דלקתי חריף וקצר טווח, ייתכן והבעיה תיפטר. במידה ומדובר בתהליך כרוני יותר, זה עלול לחזור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור