בת שנתיים וחצי טיפול נכון

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/05/2012 | 15:22 | מאת: אריאלה

שלום. אני אמא לילדה בת שניים וחצי. יש לה אטופיק מגיל כמה חודשים ברמה הקלה ביותר. שזה אומר מתחילה להופיע פריחה על הלחיים בעיקר. אם אני לא אעשהכלום בעניין אז זה כן יגיע לרמה של גרד ופריחה יותר ויותר גדולה. לפני שנה הלכתי לרופא עור ( בועז בן עמיחי בגבעתיים ) והוא נתן פוליקוטן. מרחתי לה וזה אכן עבר אחרי כמה ימים. מאז אני די תלויה במשחה הזאת וזו הסיבה שאני כותבת לך בפורום הזה. אני רוצה לדעת האם יש טיפול יותר נכון ופחות מזיק מאשר משחה שכוללת את הסטרואידים ומרכיבים אנטי פטרייתיים שכולל בעצם הפוליקוטן. יוצא שאני נאלצת למרוח לה אחת לשבוע וחצי בערך למשך יומיים. בשורה התחתונה אני מעוניינת לשמוע שמות של משחות יותר נכונות לטיפול באטופיק דצורה קלה אצל פעוטה בת שנתיים וחצי. ושאלה שניה , כשהייתי במרפאה של בועז בן עמיחי בגבעתיים מופיע שלט גם עם השם שלך. האם אתה מקבל במרפאה בגבעתיים לקוחות של כללית? ואם לא , יש לך מרפאה ברמת גן , גבעתיים או תל אביב? תודה.

תדירות השימוש של פעמיים ב 10 ימים הינה נמוכה ולא בעייתית. מומלץ לעבור לתכשיר אחר או סטרואיד פחות פעיל, כמו אפלומיצין, או תכשיר לא סטרואידי כמו אלידל.

מרפאתי בהרצליה פיתוח - המנופים 8 077-9116765

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור