בתי בת ה-1.5 סובלת מאוטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

14/05/2012 | 16:14 | מאת: אמא לבת שסובלת מאוטופיק דרמטיטיס

שלום דר בן אמיתי כבר פניתי אליך בפורום זה לגבי בתי שסובלת מאוטופיק דרמטיטיס ותיארתי לך את פניה שהתמלאו בפצעים אדומים שמפרישים נוזלים, מגרדים ומציקים לה מאד. ענית לי שייתכן שהיא נפגעה מחיידק וצריך לתת לה טיפול אנטיביוטי. היינו אצל רופא העור המטפל הוא אכן ציין שיתכן שזהו חיידק, לקח משטח מהלחיים (עדיין אין תשובות), ורשם את התרופות הבאות: "צפוויט פורטה" ומשחה "פוסיקורט" ל-5 ימים, שאלתי היא האם התרופות הנל מכילות סטרואידים במינון גבוה? והאם ידוע לך על תופעות לוואי מיוחדות? שאלה כללית נוספת האם ביקור במרפאתך הפרטית או ביח' העור בשניידר מוכרים ע"י קופת חולים מכבי? והאם ניתן לקבל החזר מהם או השתתפות כלשהיא? תודה מראש

פוסיקורט מכיל סטרואידים. בד"כ עדיף שימוש בסטרואיד קל יותר המכיל פרדניסולון, הידרוקורטיזון או דקסמטזון - (כשמדובר בשימוש לפנים) - כמו Aflumycin ביקור מוכר על ידי הביטוח המושלם של מכבי

31/05/2012 | 03:16 | מאת: שחר

שלום לך, ראשית, אני מקווה מאוד שביתך מרגישה טוב יותר!!! אשמח להמליץ על טיפול שעזר לי מאוד וגם לאחיינים שלי בני שנתיים ועד 10, אם תרצי תרגישי חופשיה להתקשר אלי אני חופשי מאסטמה של העור כבר כמה שנים טובות בעקבות זה לאחר שימוש אין סופי שרק הקל אבל לא נתן מענה לשורש הבעיה. בריאות ואושר לכולכם שחר 054-9292621

31/05/2012 | 16:27 | מאת: עדן

שלום שמי עדן בת 16.5 וגם אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס מאז הילדות. לפני כ-3 שנים המצב החמיר מאוד וגם נאלצתי להתאשפז.. אמרו לי בביה"ח שלקראת הבגרות זה כבר אמור לעבור. ובאמת כיום ב"ה המצב מאוד טוב ! הבעיה היא שנגיד בברכיים עדיין נשאר לי מין כתמים כאלה.. אז רציתי לשאול האם הם יעברו מתישהו ?! או ח"ו יישארו כצלקות ?! ושחר, אתה יכול להגיד לי איך טיפלת בטיפול הטבעי ?? תודה רבה !! :)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור