אטופיק דרמטיטיס בפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/04/2012 | 17:28 | מאת: לילו

אני מאובחנת כחולה באטופיק דרמטיטיס מילדות. במשך השנים היו לי התקפים קלים שטופלו במשחות עם סטרואידים למשך כמה ימים ונעלמו עד להתפרצות הבאה. בשנה האחרונה המחלה התפרצה בצורה ממש קשה על כל הגוף, לאחר שטיפולים במשחות למיניהן (פרוטופיק ואלוקום) לא עזרו עברתי טיפולי פוטותרפיה בגוף והפריחות נעלמו כליל למשך כמה חודשים אבל החמירו בפנים מכיוון שהפנים לא נכללו בטיפול. המצב בפנים בחצי השנה האחרונה הוא חמור - אין לי רגעי הפוגה - תמיד יש נגעים מגרדים. רופאת עור המליצה לי על לנקורט קרם ויומובט קרם שלא עזרו בכלל ולכן חזרתי לאלוקום - אבל אני ממש חוששת למרוח אותו למשך יותר מיום יומיים כדי למנוע תופעות לוואי. הפריחות חוזרות אחרי יומיים של רגיעה. עור הפנים שלי נראה מקומט באזורים עם הנגעים - אני מרגישה כאילו זה יישאר ככה כל הזמן- אני ממש אובדת עצות. כל הטיפולים שמציעים לי לא עוזרים. מכיוון שאני בהירת עור - לא המליצו לי לעבור שוב פוטותרפיה - שזה הדבר היחידי שכן עזר לי. האם ישנו עוד טיפול שאתה ממליץ? עד כמה האלוקום יכול להזיק לעור? וכמה ימים ניתן להשתמש בו מבלי לחשוש מתופעות לוואי?

19/04/2012 | 17:31 | מאת: לילו

אציין כי עברתי בדיקות אלרגיה ותבחיני טלאי ולא נמצאתי רגישה

יש לפנות למרפאת עור כדי לשקול טיפול סיסטמי (תרופות דרך הפה, לאור כשלון טיפולים קודמים

05/05/2012 | 22:16 | מאת: מיכל

לילו נראה שאטופיק דרמטיטיס זו "מתנה "שקיבלנו לכל החיים ולא משנה באיזה חלק בגוף. אני משתפת אותך כי צר לי על כל אלה שעדיין סובלים ממנה, הבן שלי סבל 9 שנים היה לו אטופיק נרחב בכל הגוף וגם בפנים , כבר שנה וחצי מאז שגילינו מוצר שסיפרו לנו עליו אין יותר גירודים או פצעים ובטח לא עור מדמם. אשמח להמליץ לך מה שאנו לוקחים , הרבה יותר זול והכי טוב שיש והכי טבעי. 050-3533223

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור