אקזמה של העור - עזרה בבקשה דוקטור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/01/2012 | 17:45 | מאת: יוסי

שלום דוקטור .. אני בן 24 וכעיקרון סובל מעור רגיל יש לי המון נקודות חן בפנים מהשמש וכו'.. לפני כחודש בערך יצא לי מתחת לחזה כתם בצבע כתום אדום עם קסקסים עליו ואחרי מקלחת הוא נהפך לאדום... מיום ליום נוספים לי עוד ועוד כתמים כאלה (קטנים יותר) באזור הבטן וב"צמיגים" של הבטן .. הייתי אצל רופא עור שלדעתי זילזל בי ואחרי הסתכלות פזיזה אמר לי שיש לי אקזמה של העור והביא לי בטקורטן למריחה.. המשחה לא עוזרת ומיום ליום הכתמים רק נוספים , זה מכוער ומפחיד אני לא יודע מה לעשות כשאני נוגע בכתמים אני מרגיש חיספוס כזה בעור.. האם זה יכול להיות סימן למחלת מין או משהו אני רועד מפחד וכל שנייה אני מסתכל על הבטן אולי ירד אבל להפך הכתמים רק מתרבים ואחרי מקלחת במים חמים הם בולטים מאוד ולא מגרדים בכלל ... אני לא יכול לבחור רופא אחר רק אחרי הרבעון הזה ואני לא יודע מה לעשות ... בנוסף שמתי לב שגם בידיים יצאו לי כתמים דומים שהם בצבע לבן - ורוד עם קסקסים כאלה אבל אחרי מקלחת אני נראה כמו איזה מצורע... מה זה יכול להיות אני בפארנויות כל היום....

קשה להגיע לאבחנה רק מתאורך ייתכן שמדובר בפסוריאסיס בהעדר גרד, הסבירות שמדובר באקזמה הינה נמוכה מומלץ לשוב לבדיקת רופא עור.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור