תודה תודה...

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/03/2011 | 08:35 | מאת: ענבר

ד"ר מרקוס ראשית חיממת את ליבי באופן התנסחותך וניכר כי את רופאה רגישה ואדם טוב, וזה נעים ונחמד. שנית, ברור ואת צודקת שקשה לאבחן מבלי לראות, רק רציתי לעדכן בנוגע להתפתחויות: הנגעים של הקטנה עברו רגיעה קלה בלבד והיום בבוקר - החמרה. בצידי הבטן ובבטן עצמה וטיפסו לכיוון הצוואר, גם עין (הפעם שמאל) עם אודם בסקלרה...בקיצור - מוזר. קראתי בעיון את דברייך ואנחנו נמשיך בברור. האם מיליאריה רוברה יכולה להיות מלווה גם בעין אדמומית? האם זה נשמע כמו משהו ויראלי? (ידוע לי כי EBV ואדנו ועוד חברים עלולים לגרום לתמונה קלינית של פריחה אבל זה לא נראה לי הגיוני במקרה הזה...) אולי השילוב של הזעה עם האביב שמגיע ובא גרמו יחדיו לאיזושהיא התפרצות של פריחה?.... תודה שוב על זמנך. ענבר.

02/03/2011 | 10:00 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום עינבר, מיליאריה אינה מערבת את העין. ההשערות שלך כולן מושכלות ואפשריות ביותר. הפקטור הכי חשוב הוא מצבה הכללי של הקטנה- חיונית, עירנית, אוכלת ישנה. אם הכל כשורה- קבעי תור במסודר לרופא שלה, אחד מהם.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור