אטופיס דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/09/2010 | 09:22 | מאת: קרן

בני בן ה-9 סובל מהמחלה בצורה קשה של גרד ברדליים בידיים בבטן ובעיניים, הוא כבר מסרב למרוח ומערים קשיים רבים האם יש דרך נוספת לטיפול (נתנו לו בתקופה האחרונה לורתרים אך גם זה לא עוזר) אפשר להיפגש איתך במרפאה? איך?

03/09/2010 | 09:33 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

הי קרן, לעתים, טיפול אנטיביוטי מאד מועיל להרוס את החיידקים שמונעים שיפור באטופיים.סביבה דלה בקרדית האבק. בירור אלרגנים סביבתיים אחרים. את מבינה שיש עוד מה לבדוק ולעשות. ולעתים, למרות הבירור קשה לטפל באטופיים עמידים ונדרש טיפול סיסטמי- כדורים, פוטותרפיה ועוד.רמז חשוב עבורך לגבי אלרגנים סביבתיים הוא:האם הוא משתפר כאשר הוא נמצא מספר ימים מחוץ לסביבתו הרגילה? לגבי פגישה עימי- באמצעים המקובלים.

03/09/2010 | 09:33 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

הי קרן, לעתים, טיפול אנטיביוטי מאד מועיל להרוס את החיידקים שמונעים שיפור באטופיים.סביבה דלה בקרדית האבק. בירור אלרגנים סביבתיים אחרים. את מבינה שיש עוד מה לבדוק ולעשות. ולעתים, למרות הבירור קשה לטפל באטופיים עמידים ונדרש טיפול סיסטמי- כדורים, פוטותרפיה ועוד.רמז חשוב עבורך לגבי אלרגנים סביבתיים הוא:האם הוא משתפר כאשר הוא נמצא מספר ימים מחוץ לסביבתו הרגילה? לגבי פגישה עימי- באמצעים המקובלים.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור