פריחה חמורה ודלקתית

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/11/2016 | 16:32 | מאת: אורי

שלום, מזה שבועיים אני סובלץ מפריחה קשה באזור החזה,הצוואר והפנים בסנטר ולי האוזניים ובעורף. פצעים אדומים עם נקודה לבנה באמצע כל אחד מהם. זה הופיע ברגע אחד ורק מחמיר..הופיע גם תסמין שמעולם לא היה לי וזה עיגולי זיעה . אבל זיעה קרה. קר לי ויש גשם אבל יש לי עיגולי זחעה בבית השחי.כמו כן גם עצירות ממושכת.. הפריחה מגרדת והעור מרגיש שרוף וצורב מאוד למגע. אמי חיילת ולכן הלכתי לרופא עור של הצבא שלא תרך להסתכל בכלל וישר נתן לי 30 כדורי זילרגי שמחמירים את מצבי..אשמח לעזרה

איני יכול לעזור מקריאת התאור בלבד מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור