דלקת עם גירוי סביב פי הטבעת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/10/2016 | 13:02 | מאת: yon

מזה 10 ימים סובל מאודם עם גירוי חזק רופא עור נתן משחה מורכבת ממספר חומרים עם סטרואידים לא עוזר האודם התפשט הכניס אותי לדכאון וחרדה איני יודע מה לעשות כנראה שלגורם הסטרס יש השפעה אני בן 67 פרשתי מעבודה נוטל 10 שנים סרוקסט 20 מג

מומלץ - 1) בדיקה לפטריות 2) אמבטיות מי סבון 10 דקות X2 3) להמנע ממזון חריף, חמוץ ובשר אדום 4) להמנע מניגוב, להעדיף רחצה במים זורמים 5) Oint Protopic 0.1% 1X2 kvhu, cngec rupt gur

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור