פריחה וגירודים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/05/2016 | 00:58 | מאת: נעמי

אני אלרגית לאבק והייתי סובלת בעונה זו מבעיות נשימה ומטופלת בכדורי אריוס. השנה לפתע חלפו הבעיות נשימה והתחילו לי גירודים איומים, כדורי אלרגיה לא ממש עוזרים והרופא משפחה המליץ על זריקת סטרואידים שלא רציתי לעשות. כעת יש שיפור קל בגירודים אבל כל פעם מופיע שטח בפנים או בגוף אדןם מאוד כמו כוית שמש, מגרד ועובר למקום אחר. אשמח לעצתך.

ככל הנראה Urticaria. ישנם מגוון טיפולים מלבד תכשירים אנטיהיסטמינים, וסטרואידים - יש לפנות למרפאה אלרגית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור