אטופיק דרמטיטיס בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/12/2014 | 11:54 | מאת: אמא

שלום ד"ר בן אמיתי. הבן שלי בן 8 חודשים, סובל מאטופיק דרמטיטיס, ומטופל באלידל בהמלצתך. הטיפול מאוד עוזר, ומאז שביקרנו אצלך במרפאה יש שיפור משמעותי במצבו. בימים האחרונים הוא סובל מגרודים בכפות הידיים, יובש ואדמומיות חזקה, עד כדי כך שמתעורר בלילה מהכאב. אני לא מורחת לו אלידל בכפות הידים, כיון שהוא מצמיח שיניים ומוצץ את האצבעות שלו. מה ניתן לעשות מעבר למתן פניסטיל? יש משחה שאפשר למרוח על כפות הידיים? תודה רבה

ניתן למרוח אלידל גם לכפות, לאחר המריחה לשפשף בעדינות להחדרת התרופה אל העור, בתום המריחה לא נשאר אלידל על העור. או לפחות בכמות זניחה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור