אלרגיה לעקיצות או פריחה או אורטיקריה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/10/2014 | 20:53 | מאת: נמר

שלום ד"ר דני בן אמיתי לפני כחודש החלה אצלי בעיית עור מוזרה, נראה שעקץ אותי יתוש בזרוע היד , העקיצה התקשתה כמעין יבלת והתפתח מסביב ליד אודם שהתפשט, לאחר מכן פתאום עקצוץ ושוב נקודה נפוחה ואודם מסביב מגרד ושורף בברך, ברגל וכו', ניגשתי לרופא א.א.ג וקיבלתי משחה המכילה סטרואידים ואנטיביוטיקה למריחה אפלומיצין לזיהומים בקטריאליים, אחרי המריחה האודם התפשט, לכאורה נסעתי ליפן, הכל היה כמעט בסדר,בחוזרי לארץ, השבוע שוב חזרה התופעה מצידי החזה, ברגל ביד עקיצה קשה ואודם , תופעה מוזרה לא נעימה מציקה וכואבת, לא תמיד מבחינה ביתוש/או רק מתחילה להרגיש עקצוץ והתופעה, אובדת עצות אנא עדכן אותי ד"ר מה עלי לעשות ומה הדיאגנוזה,אגב בת 67 עם תרופות לסוכר גבולי כולסטרול, ולויאל לגלי חום, אולי יש גם קשר בין? תודה ד"ר וגמר חתימה טובה נמר ממתינה בדחיפות לתגובתך.

האפשרויות שהעלית בכותרת , אפשריות. איני יכול לומר יותר, בהעדר אבחנה. פני לבדיקת רופא עור לשם אבחנה וטיפול

04/10/2014 | 16:37 | מאת: נמר

תודה ד"ר, האם תוכל להמליץ לי על רופא מתמחה בתחום באזור ירושלים? אני חברת קופ"ח מכבי תודה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור