גירוד במפשעה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/07/2014 | 13:05 | מאת: רפאל

אני בן 16,יש לי גירוד מטורף במפשעה שמגיע בהתקפים. כלומר,לא כל היום,אבל כשאני מתחיל לגרד זה פשוט בלתי ניתן לעצירה. אין ממש פריחה אבל העור מחוספס,מאוד לא גמיש מה שגם גורם לו להיות שורף.לעיתים גם יש רטיבות במפשעה עם ריח רע מאוד. מידי פעם הגירוד הוא גם באשכים או בפין. פניסטיל ג'ל לא עוזר,זה רק שורף לי יותר כשאני מורח. מה אפשר לעשות? והאם יתכן שיש לי אסתמה של העור בגילי?

זה לא מיקום אופיני לאטמה של העור. יש לפנות לבדיקת רופא עור, יתכן שמדובר בפטרת של המפשעות, או דלקת עור ממגע, או פסוריאסיס, וגם אפשרויות נוספות. לא ניתן לסייע מעבר לכך בהעדר אבחנה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור