פותוטרפיה לבת 6

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/12/2013 | 23:16 | מאת: נעם

בתי סובלת מאטופיק קשה מאוד מגיל 3, וגופה לא מגיב כמעט אפילו למשחות סטרואידיות כגון בטאקורטן g. אנחנו מורחים אותה במשחות לחות כל יום והיא מקבלת כל לילה פניסטיל אחרת היא לא ישנה הרופא הציע שתי אפשרויות של עליית מדרגה:1. פותותרפיה 2. תרופה בשם פרוטופיק. על האחרונה שמעתי שהיא מסוכנת ואולי גורמת לסרטן. על פוטותרפיה שמעתי שזה ממילא לא פותר את הבעיה באופן קבוע. מה דעתך? אנחנו מיואשים ומתוסכלים , הילדה סובלת מאוד ואנחנו לא רואים סוף לסיפור הזה..

פסוריאסיס הינה מחלת עור כרונית. וכמו בכל מחלה כרונית (לא רק ברפואת העור) דרוש טיפול כרוני. אין טיפול המרפא את המחלה מבלי שתשוב, וכזה הינו גם הפוטותרפיה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור