אטופיק אצל בתי בת החודשיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/10/2013 | 16:39 | מאת: סיגל

שלום רב, מזה כחודש פלוס בתי סובלת מאטופיק פצעים שהתחילו בפנים ולאחר מיכן עברו לקרקפת עם שיכבה צהובה ועבה. לאחר שהייתי מס פעמים אצל רופא עור שנתן לי להשתמש באמול או בלנאום בנוסף מכיוון שיש לה קליפה בקרקפת המליץ לי להשתמש בשמן ובשמפו של חברת מוסטלה כמו כן להשתמש בקרם פנים וגוף של החברה. במשך כחודש אני מבצעת את הפעולה אומנם הפצעים אינם נראים עוד אך העור באזור הלחיים מחוספף. בנוסף הבעיה הגדולה שלי עם התינוקת זה הגרד בראש ובפנים. כבר איני יודעת מתי היא בוכה מהגרד או מהגזים... אתמול על סף יאוש חזרתי לרופא עור ומכוון שאין העלמות של הפצעים הרופא נתן לי לשימוש פנסטיל טיפות 6 טיפות 3 פעמים ביום בנוסף אלוקום טיפות לקרקפת פעם ביום ואלוקום משחה פעם ביום באזורים הנגועים חשוב לי לציין שהמצב של בתי קל עד בנוני. אני מאוד מפחדת בשימוש של האלוקום מכיוון שמדובר בסטרואידים ושהבנתי שמדובר בהעלמה מהירה של הפצעים אך המצב יכול לחזור בצורה קשה יותר. את האמת אני כבר אובדת עצות. אודה להתיחסותך במתן טיפול נכון ויעיל עבור בתי.

בנוסף לשימון העור ותכשיר אנטיהיסטמיני כמו פנטסטית, מומלץ להשתמש על עור הפנים בסטרואיד קל יותר כמו אפלומיצין. שימוש לא סדיר, כמו יומיים בשבוע אינו מלווה בנזקים. יש להתמיד במעקב

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור