נשירת שיער

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/10/2013 | 08:26 | מאת: סיון

שלום , לבתי בת ה7 יש נשירת שיער כשנה לפני חודש וחצי אובחנה כחולת צליאק מאז אנחנו עם תזונה נטולת גלוטן , גילינו את זה כיוון שילדה היה חסר המון ברזל בגוף גם לאחר נטילת ברזל טהור כ-3 חודשים \ העניין הוא שהנשירה לא פסקה השיער מאוד דליל שהיה מאוד מלא עשיתי לה את כל הבדיקות הדרושות גם של בלוטת התריס , האם צריך לחכות עוד זמן שהברזל יחזור להיות גבוה? או שהנשירה כלל לא קשורה לברזל אני אובדת עצות ולא יודעת לאן לפנות מה שמצאו בבדיקת דם זה רק ברזל נמוך אפילו הרופא עשה בדיקה לקרקפת הכל בסדר מה עושים כדי להפסיק את הנשירה?

כל זמן שרמות הברזל נמוכות , תימשך נשירת השיער. המדד הטוב לרמת ברזל בשיער אינו ברזל בדם אלא רמת פריטין.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור