קיורטן

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/08/2013 | 19:30 | מאת: עמיר

אני לוקח פעמיים בשבוע באופן קבוע 20 מיליגרם קיורטן לסבוריאה/סבוריאזיס שממנה אני סובל. רציתי לשאול האם יש קשר בין שימוש בקיורטן במינון זה להופעת סגולים בעור . אני יסביר... עשיתי בדיקות דם ולאחר הבדיקה יש לי כבר כמה ימים סגול בווריד ביד הימנית, וקיבלתי מכה ברגל ומופיע לי גם שם סגול עם צהבהבות מסביב. האם זה קשור לקיורטן או שזה טבעי?

זה לא קשור לקיורטן, זה כן קשור לחבלה. אם הביטויים מופיעים גם ללא חבלה, או בעקבות חבלה מינימלית, כדאי לבדוק תפקודי קרישה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור