מה עוד ניתן לעשות לאטופיק?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/06/2013 | 14:19 | מאת: שרית

לבני בן החצי שנה יש אטופיק קשה מגיל 6 שבועות עם עליות ומורדות. ניסיתי לשים משחות סטראידיות בקפלים עם הרבה חששות:הידרואגיסטן,דרמקומבין, בטה קורטן. אלידל. לקרם פנים אני שמה אקוה קרם. רוחצת בשמן אמול לא בסבון. אבקת כביסה תינוקלין. הקרם פנים לא נראה שעוזר, האם יש משהו יותר יעיל. למשחות הוא מגיב בתחילה טוב ואז "מתרגל" וכבר לא מתרפא כזה מהר. האם יש עצה? וגם עד כמה זה מסוכן? אני מפחדת מנזק ארוך טווח. המליצו לי על אדרמה או אטופיקלייר, המשחות עולות הון שאין לי, האם אכן עלי לנסות אותם? האם יעזור ויטמין D ופרוביוטיקה (קראתי באינטרנט)? האם עלי לתת לו פניסטיל באופן קבוע שלא יציק לו (הוא עדין לא יודע להתלונן) האם זה מסוכן. הרבה שאלות..., לתשובתך המפורטת אודה מאוד.

קשה לתת מענה מבלי לבדוק ולראות את מצבו. במידה ומגרד מומלץ לתת פניסטיל בקביעות יתכן שיש מקום למתן טיפול אנטיביוטי. כדאי לפנות לבדיקה עדכנית של רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור