המנגיומה בעפעף העין (בת 6)

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/05/2013 | 21:24 | מאת: תמר

דני שלום, לבתנו בת השש יש המנגיומה על עפעף עין שמאל. טופלה אצלך בסטרואידים עד לגיל חצי שנה (במקביל למעקב ראייה). הנגע צומצם (לא מפריע לראייה) אך בהחלט ניכר וגורר תגובות מהסביבה. הבנו כי בשנים האחרונות נעשה שימוש בתרופה אחרת שאיננה סטרואידית, לצמצום נגעים מסוג זה. האם יש טעם לנסות ולעשות את השימוש בתרופה זו גם בגיל הילדה הנוכחי? תמר

אין לנו נסיון בטיפול בהמנגיומה בגיל 6 שנים (גם לא בספרות הרפואית) אך בהחלט טיפלנו, בהצלחה, בילדים גדולים יחסית. מומלץ לפנות לבדיקה והערכת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור