המנגיומה וסקולרית

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/05/2013 | 14:41 | מאת: yan-chik

שלום, לבתי הובחנו 2 המנגיומות הרופא עור חושב שהן ווסקולריות והפנה אותי לבית חולים שניידר או איכילוב לקבלת הנחיה אם לתת לילדה טיפול שנקרא "חוסמי ביטא". התינוקת בת 3 חודשים וההמניומות גדולות ונפוחות, הבעיה שהטורים בשני הבתי חולים הם רק בסוף יוני?! מה לעשות, האם זה קריטי לחכות או לא? אודה לתשובתך, בברכה ינה

רצוי להגיע בהקדם במידה ויש צורך בטיפול.

08/05/2013 | 23:11 | מאת: yan-chik

יש צורך בטיפול, פניתי למרפאה הפרטית שלך על מנת לקבוע טור באופן פרטי ולא לחכות לבית חולים, גם אצלך ההמתנה היא חודש. נקבע לי טור ל 03.06. מה לעשות?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור