אטופיק דרמטיטיס חמורה לבת 21

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/05/2013 | 21:38 | מאת: אילנה

ערב טוב , אני בת 21 ויש לי אטופיק דרמטיטיס בידיים וברגלים בערך מגיל 10. הייתי אצל המון רופאים שהמליצו על משחות עם סטרואידים ושום דבר לא עוזר. הם גם אומרים שזה בעיה חשוכת מרפא. בבקשה , אני חייבת עזרה זה מגרד בצורה קשה עד להפרעה בשינה.

האם נשללו גם סיבות אחרות - כמו דלקת עור ממגע? יש לפנות לרופא עור ולשקול טיפולים מתקדמים יותר כמו פוטותרפיה

02/07/2013 | 01:06 | מאת: לילי

היה לי את זה וגם לי הרופאים אמרו שאין תרופה. היום אין לי כלום!!! כי שיניתי את התזונה שלי! ובעיקר השתחררתי מרופאים קונבנציונאלים... קודם להוריד חלב!!!על כול צורותיו . לפחות 3 חודשים לנקות את הגוף מזה לחלוטין. סוכר , קמח לבן, ביצים... ולהתחיל לאכול ירקות מלא מים חליטות סרפד.בלי שום דבר מחומר משמר. ושמפו וסבון אורגני טיבעוני הכי שאפשר. בדוק בדוק. שעובר לך. כול התכלואות שיש לבני אדם הם פונטציאל של מחלה שהמזון שלו מעורר. בהצלחה;)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור