אטופיק לילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/03/2013 | 14:11 | מאת: דניאלה

שלום רב, בתי בת ה-9 סובלת מאטופיק מאז שנולדה. ניסינו הכל... כולל טיפול הומיאופתי שעזר חלקית אך כיוון שכלל הימנעות מכל מה שילדים אוכלים התקנו מאד להתמיד. אנו משתמשים בבלנאום למקלחת ואקווזם או אדרמה לסירוגין אך עדיין בתי סובלת מגרד ופצעים בכל גופה. קשה לה לישון בלילות וגם להתרכז בבית הספר היות ומגרד לה כל הזמן. אשמח מאד לקבל המלצות נוספות לטיפול. תודה רבה, אמא מיואשת :(

היא מטופלת כעת במרכיב הראשוני והבסיסי של הטיפול, לא כולל טיפול להקלת הגרד, וללא תכשירים נוגדי דלקת, וכמובן לא דיברנו על טיפולים מתקדמים יותר כמו פוטותרפיה, כך שיש עוד הרבה מה לעשות. פנו לבדיקת רופא עור להמלצנ על טיפול מעבר לתכשירי לחות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור