אטופיק - טיפול בתינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/01/2013 | 00:26 | מאת: טל

שלום, בני בן החצי השנה סובל מאטופיק בגוף,ראש ובפנים. בפנים יש אדמומיות רבה עם יובש קשקשים לבנים-חומים והפרשות שקופות.. בגוף יןבש עז. ניסינו תחילה משחות בלי סטרואידים(אדרמה,לה רוש פוזה ,דרמסילק ועוד) ועם סטרואידים(יומובט,אפלומצין,בטאקורטן) ,טיפות פניסטיל בשילוב אנטיביוטיקה ( צפורל) . לעיתים נראית הטבה אבל זה שוב חוזר.בני ממשיך בגרד וממש חסר שקט. מה עושים? מיואשת..ההפרשות נעלמות ושוב חוזרות. האם הטיפול בסטרואידים ובפניסטיל לאורך זמן אינו מזיק? מה עושים? היינו אצל מספר רופאי , עור באופן פרטי . ההטבה זמנית ולאחר מספר ימי טיפול- הכל חוזר...

התאור שאת מתארת הו של מרכיב זהומי במחלתו. יש לזכור שדלקת עור אטופית הינה מחלה כרונית במהלך גלי עם החמרות מפעם לפעם, עקב זהומים. יש להתמיד בטיפול בהתאם לביטויי המחלה. לא קיים טיפול שבעקבותיו המחלה לא תהיה עוד קיימת. יש לשוב לרופא עור לבדיקה וטיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור