תודה ועוד... (אטופיק דרמטיטיס בעפעפיים)

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/01/2013 | 22:18 | מאת: אסי

ראשית, רציתי להודות לך. אנחנו מורחים את האלידל כהמלצתך, ואכן זה עושה את העבודה ואין התלקחות חוזרת כמו שהיה לפני כן כאשר הפסקנו עם המיקסיטרול. ממש תודה, היינו דיי מיואשים מהמצב...חבל שלא הגענו אלייך מזמן. רציתי גם לשאול מתי אפשר להפסיק עם אלידל. רופא העור שנתן לנו את המשחה נתן מינון של 15 ימים - אך זה היה כשהוא ראה את ביתי בשיא ההתלקחות (אבל אז כאמור מרחנו מקסיטרול). על פי ההתוויה כתוב להפסיק עם היעלמות הסימנים - אך למה הכוונה? לילדה עדין סימן אדמדם בעפעפיים אך העור לא יבש בכלל, ללא קשקשת או דלקת ונעים וחלק למגע. האם היעלמות הסימנים אומר שגם העור יחזור לגוון טבעי? (אולי הוא אדום מהטראומה וזה יקח זמן?) יש לנו לרופא עור ביום א' האם אפשר להמשיך עד אז בכל מקרה?  כמו כן אשמח אם תוכל להמליץ לי על משחת לחות שניתן למרוח על העפעפיים. כרגע אני מורחת לה duratears אך מותר להשתמש בכל משחה רק למשך חודש מהפתיחה... אני מורחת לה גם אקווזום אך לא ממש על העפעפיים כי אמרו לי שזה לא מתאים לעיניים. מה דעתך? יש משהו יותר מתאים שעשוי לעזור כשנפסיק עם האלידל? תודה!

טוב מאד. תמשיכו בטיפול ללא שינוי עד לבדיקת רופא עור ביום א' בהתאם למצב הוא ימליץ על ההמשך

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור