שני חלומות שחוזרים על עצמם

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/10/2011 | 09:17 | מאת: חולמת

אילנה שלום, אשמח אם תוכלי לעזור לי, יש לי שני חלומות שחוזרים על עצמם בכל יום בשבועות האחרונים וזה מאוד מטריד אותי: 1. חלום על בגידה. במציאות אני מתחתנת בעוד חודש. בחלום אני נמצאת עם בן זוג אחר, לפעמים אני יודעת שזו בגידה בארוס ולפעמים הארוס לא קיים בכלל. יש לציין שבכל פעם בן הזוג משתנה. כשאני קמה כמובן יש לי תחושה לא נוחה של אשמה, בושה ופחד. 2. החלום השני שלי הוא בנושא עבודה- לאחרונה בחלום שלי בכל לילה אני עובדת במקום אחר ואני מאוד מאושרת מהצורה שמתייחסים אליי שם וממקום העבודה שלי, כמובן שזה לא מקום העבודה הנוכחי. יש לציין כי במציאות יש לי קצת בעיות עם המקום עבודה, אך אני לא יכולה לעזוב כרגע. אשמח לעזרתך.

פונה יקרה, החלום השני בעניין העבודה נותן ביטוי למשאלה לעבור למקום עבודה משודרג יותר אך לצערך אינך מסוגלת לשנות את המצב כרגע בתחום העבודה. האם ייתכן שהעיקרון המופיע בחלום העבודה דומה לעיקרון המופיע בחלום הבגידה? האם ייתכן שאיזשהו חלק בפנימיותך אינו שלם לחלוטין עם רעיון הנישואין ולכן "מציע" לך כל לילה אופציה אחרת? אכן יש טעם להיות מוטרד בנושא חלומות הבגידה ויש לברר היטב היטב ללאיזה כיוון הדבר מצביע בפנימיותך ומאיזה זמן הם החלו לעלות. ייתכן שסביב נושא החתונה התגלו חיכוכים או חילוקי דיעות ביניכם או בין המשפחות, ייתכן שנושא החתונה הכניס אותך ללחץ מסיבה כלשהי ולפיכך את מעדיפה לברוח ממנו בחלום למצב אחר אך אין לשלול גם את האפשרות של משהו עמוק יותר שאם כך הוא הדבר עליך לתת עליו את הדעת בשיא ההתכוונות מבלי לשקר לעצמך ומבלי להוליך עצמך שולל. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות