חלום על תנין...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/09/2011 | 17:50 | מאת: עידו

אני בן 17 גר עם אמא שלי, חבר שלה ואחי ואחותי הגדולים בבית. חלמתי שאני מגיע לעבודה בבית מלון (שבה עבדתי במשך החופש) אך המלון היה נראה שונה , נכנסתי ללובי המלון כדי ללכת לבריכה ששם עבדתי ובדרך ראיתי תנין ענק שנהיה מפחיד יותר והחל להשתולל הוא נכנס לבריכה תפס אישה מבוגרת שהייתה אורחת במלון ( האישה לא הייתה מוכרת לי ) וקרע אותה בשיניו ...

עידו היקר החלום שאתה מתאר הוא חלום בלהות שבו תנין ענק קורע בשיניו אישה המתרחצת בבריכה. כלומר חלום של ביטוי כח מצד אחד וכמובן תוקפנות ועוינות. הייתי מציעה שני פירושים לחלום, אם כי כמובן יתכנו יותר מזה: 1. האם יתכן שנשארו לך רגשות כעס או תרעומת כלפי מישהו במקום עבודתך בבית המלון? משהו שהרגשת שהוא לא הגון או לא נכון או לא צודק? ומעשה התנין מבטא את כעסך על העניין בצורה מוגברת. 2. האם יתכן שבעבודתך בבית המלון חווית דווקא יכולת, עוצמה ובגרות, כלומר קיבלת תחושה של כח בבית המלון ואולי עכשיו אתה משתמש בתחושה זו כדי לבטא ביקורת או כעס כלפי מישהו מבני משפחתך אותם הזכרת קודם. כך או כך נדמה שעניין התנין מבטא רגש של כעס , ביקורת ועוינות ואתה מתבקש לזהות כלפי מי מהאנשים בסביבתך הקרובה או מתקופת העבר בקיץ אתה חווה רגשות אלה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות