חלום מדהים-מלחיץ

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/07/2011 | 14:14 | מאת: בן

חלמתי שאני מסתובב בשכונת מגורים ביום סתיו קר, ירד קצת גשם. ובמשך כל הדרך התרוצצו ברחוב חיות בר... בהתחלה ראיתי נמר שחור, אחר כך שיירה של איילים וכל מיני חיות עם קרניים גדולות, ובסוף נמר לבן. הייתי בלחץ שאף אחד לא יאכל אותי אבל הם היו די מפוחדים ובכלל לא עיונים. חשוב לציין שזה החלום השלישי שסובב סביב חיות בר (בד"כ זה איילים עם קרניים). האם יש משמעות מיוחדת לחלום? תודה מראש

בן היקר איני יודעת בן כמה אמת ומהם נסיבות חייך. 3 פעמים אתה הופל את שכונת המגורים לספארי ענק. פעמיים אלט הם איילים, כלומר חיות שקטות ולא טורפות, ובפעם השלישית הרחוב מתמלא גם בחיות טורפות שללא ספק מהוות סכנה. מיהן "החיות" המתרוצצות בעולמך הפנימי? האם אלו תשוקות, דחפים, רגשות מסוג כלשהו המאיימים עליך? הרגשות המאיימים יכולים להיות רגשות של אהבה,קנאה, חמדנות, תחרותיות, תשוקה מינית ועוד. כמו כן הם יכולים להיות מסוג של עוינות, זדוניות, איבה, נקמנות, או חוויות של פחד מסוגים שונים וחוויות נטישה. ברר לעצמך מהם הרגשות "החייתיים" המתרוצצים בנפשך ולא כל כך נותנים לך מנוח. נסה לזהות אותם. אם הדבר מפריע לך בצורה מוגזמת, מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג הקופה אליה אתה שייך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות