חלום של חברה - על אקס

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/07/2011 | 00:26 | מאת: מעין

שלום , אני בת 13 , ויש לי חברה שגם היא בת 13 והיא כול הזמן חולמת על האקס שלה , היא לא דברה איתו איזה שנה וקצת מאז שהם נפרדו . למרות שהם באותו כיתה ( הוא ביישן ) היא עדיין אוהבת אותו , וכול הזמן חושבת עליו , היא מנסה להתגבר עליו. למשל היא חלמה שהוא מתקשר אלייה ואומר לה שהוא אוהב אותה , והינה עוד חלום שהיא רשמה ( סיפרה ) לי עליו :" חלום מוזר ..חלמתי שהייתי בסקייפ ובאתי לשלוח לך הודעהואז הסתכלתי בפרופיל שלו ובטעות שלחתי לו שיחת וידאו וניסיתי לסגור אתזה כמה שיותר מהר,ואז הוא שלח סימן שאלה ואז כתבתילוחח סורי שטעות שלחתיואז הוא אמראני רוצה לדבר איתך , חבל לי שאנחנו לא מדברים , ואז הוא אמרמשהו מוזר בקשר ליוםפי אני לא זוכרת ....חח ואז הוא אמר ששהוא לא הולך להתחתן איתיי ואז הייתי ב קניון עם חברות4וראיתי אותו משחק כדורגל עם חברים שלו וישנתי על כרית כי הסתרתי את הפנים שלי כי בכיתיולא רציתי שיראו אותיואני בכלל לא חושבת שאני אוהבת אותו ,והוא אמר לי אל תיעלבי אני הבטחתי לעצמי שאני לא אתחתן איתך " ועוד אחד שהם הלכו ברחוב ודיברו ואז הוא חיבק אותה ועוד אחד : " הוא התקשר אליי ואמרשהוא חייב לדבר איתי..ואז אמרתי לואוקיי מתי ?..והוא אמר אני ממש רוצה עכשיו זה מאוד דחוףואמרתי לו חח אבל אני צריכה לךהתארגן אני עם פיג'מהוהוא אמר תבואי את יפה בכל מצב" מה זה אומר ? תודה

מעיין היקרה בפורום זה ניתנות תשובות לחולמים עצמם, ורק להם. עליהם לציין רקע אישי ואת הנסיבות בהם חלמו את החלום. יפה מצדך שאת אכפתית עבור חברתך אבל לצערי לא נוכל לענות מכלי שני. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות