חלום צלול?

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

29/07/2010 | 21:31 | מאת: ניקי

שלום אני בת 27 יש לי חלומות שמאוד מפריעים לי שנים על גבי שנים אני חולמת שאני נמצאת בתוך החדר ואני רואה כל מה שמתרחש בתוך החדר בין שזה בחושך בין אם אני ישנה עם אור בדרך כלל זה קורה בחושך ואז אני מתחילה לרעוד ואני משתתקת איני יכולה לזוז ויש איזה משהו שהוא בלתי נראה מנסה להוציא לי את הנשמה מין מגנט חזק כזה מהפה ולפעמים אני מרגישה שרוצים גם להוציא לי את השיניים זה לא כאב פיזי זה כאב נפשי נורא חזק ואפילו פעם ראיתי דמות עם גלימה לבנה עם ידיים ארוכות שלובות שישב מול מיטתי , וכששהיתי בארה"ב גרתי אצל דוד של אמא שלי אשתו נפטרה והוא החליט לשמור את האפר של בתוך הבית בכד היו לי תחושות לא נעימות בבית לא הייתה לי אנרגיה ורציתי רק לישון יום אחד בשעות לילה אני שומעת צעדים חזקים כאילו שמישהו מנסה להתקרב אלי צבטתי את עצמי וזה לא היה נראה חלום הסתכלתי מסביב לחדר ועוד פעם צבטתי שפשפתי את העניים וזה היה לגמרי נראה אמיתי ואז ניצבה מול החלון מולי אישה זקנה שמאוד סינוורה אותי לא יכולה להסתכל עליה ראיתי רק את הצל שלה ואז עצמתי את עיניי ועוד פעם היא עמדה שם בתוך שנייה כאילו הייתה לי מין נפילה ראש לאחורה וקמתי ואז היא נעלמה ולאחר שנתיים שהיה לי שקט נפשי אתמול שוב היה לי חלום שהייתי בתוך החדר עכשיו אני גרה במקום אחר וכאילו שבן זוגי היה מעלי והיה לנו מגנט אחד לשני הוא ניסה להוציא ממני משהו ואני ממנו כח פנימי , ולאחר מכן הכל נעלם ואז הוא כבר לא היה מעלי הוא ישן והסתכלתי על החדר וראיתי צל לא גבוה אולי גובה של ילד בן 14 מאוד מטושטש נראה מגושם ממדים שהוא קופץ ורץ מסביב לחדר ואז עצמתי את עייני ראיתי אותו תקרב אלי התחלתי לרעוד ניסיתי לצעוק הייתי משותקת רציתי להעיר את חבר שלי לא יכולתי לעשות כלום לא היה לי אפילו קול ואז נלחמתי להוציא את קולי ואז הייתה לי מין התעוררות פתאומית והכל נעלם בבקשה מאוד הייתי רוצה לדעת מה קורה איתי (משפחתי מצד האב עוסקים בכישופים עזבנו את אפריקה כמעט לפני עשרים שנה ואין לי קשר עם המשפחה)

ניקי היקרה, כל החלומות הם חלומות של חרדה על כך שנשאבת ממך אנרגיה. בררי לעצמך מהם תחומי הקושי בחייך ומהם התחומים בהם את מרגישה מותשת ומרוקנת רגשית. בקשר לשאלות המיסטיות שאת מעלה, הדבר קשור למערכת אמונות פנימיות ולמידה בה את מאמינה בכוחות על טבעיים ובכישופים. בהתאם למערכת אמונות זו, עשוי החלום להחוות במימדים שונים, בין כחלום לילה רגיל ובין כחלום שבו הגבול עם המציאות אינו ברור. חלומות נעימים, אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות