חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

23/07/2010 | 00:57 | מאת: א.א

לאחרונה אני חולמת חלומות בעלי נופך אירוטי כאשר אני נמצאת באקט מיני עם 2 חברים טובים של בעלי כאשר באקטים אלו אני עושה ועושים לי את כל הדברים שאני נרתעת מהם בחיי המין שלי (כגון מין אנאלי , ואני מתביישת לכתוב את זה אך אין לי ניסוח יותר לקוני מגמירות בפה) האם יש הסבר לחלומות אלו , האם הזוגיות שלי בסכנה? אני בת 38 נשואה ואם לתאומים בני 4 מאוד מאושרת בחיי הנישואים שלי ובעלת עסק מצליח , מצב כלכלי אין תלונות

פונה יקרה, באופן כללי בחלומות ובפנטזיות מיניות אנו נוטים לבטא משאלות למעשים ולהתנהגויות שבחיי היום-יום אנו בהחלט עשויים להתנגד להם, כלומר, עולם המשאלות המיניות הוא נטול צנזורה, נטול מעצורים ולעיתים לא נדירות מתגרה מהתנהגויות שאנו מתנגדים להם באופן מוסרי או מכיוון שאינם מתאימים לצרכים רגשיים אחרים שלנו. השאלה היא מה קורה איתך בתקופה האחרונה בתחום חיי המין עם בעלך שאינו מספק בצורה הולמת את מיניותך הן ברמה המציאותית והן ברמת המשאלה. האם ייתכן שהחלום מעיד על חסר מסויים בהתנהלות המינית הזוגית? האם הוא מביע חוסר שביעות רצון או חוסר סיפוק מהמתרחש בחיי המין שלך? האם את חשה שיש להכניס ריגושים חדשים בינך ובין בעלך? החלום קורא לך להתבונן אל חיי המין ואל דחפייך ולנסות ליצור התאמה טובה יותר ביניהם על מנת להמשיך לשמור על חיי מין טובים ועל חיי נישואין טובים. חלומות נעימים וכל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות