חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/04/2011 | 21:47 | מאת: בת 18

שבוע טוב!אני בת 18,דתיה,בת להורים גרושים,חיה עם אימי,בעלה ואחיי התמודדותי העכשווית-קשה לי עם הזוגיות של אימי ועם בעלה בגלל שעברתי חיים קצת קשים בילדות אני מרגישה כמו אשה ולא כמו בחורה בגילי והמצב של ה"לבד" מבחינה זוגית כתוצאה מזה שאני דתיה קשה לי מאוווד.חלמתי חלום מאוד מוזר,לא זוכרת את כל הפרטים.הוא התחלק ל3.בחלק הראשונ- הייתי במקום לא ברור ופתאום שמעתי קול מוזר וחצי אצבע מידי נקטעה(הקמיצה) בחלום לא הרגשתי כאב גדול ומשום מה לא הלכתי לעזרה רפואית,רק כל הזמן חשבתי שיש לי עכשיו מום,ומי ירצה להתחתן איתי כך?פתאום נקטע גם החצי השני. בחלק השני- הייתי עם חברותי ביער מקום גם לא ברור,כמה חברות טיפסו על עץ וצבעו משהו למעלה כששאלתי אותן מה הן עושות,ענו שהן צובעות עם הדם של המחזור שלהן(סליחה על הביטוי,זה היה החלום..) הייתי בהלם ואמרתי שגם אני במחזור ובחיים לא הייתי עושה דבר כזה מגעיל.אחת מחברותי נפגעה ממני ולא הפסיקה לחזור על משפט שאני זוכרת רק את המשמעות שלו-הקשר שלנו בתור חברות ימשיך רק בדיבורים בקטנה. החלק השלישי- המנהלת של התיכון מגיעה עם ארגז של אוכל ואומרת לנו לאכל. אח"כ אנחנו יושבות על הדשא והמנהלת מגיעה עם 2 שוטרים ושואלת מי הבנות שישבו שם?השוטרים מחפשים תבנות ואני אומרת מה כבר הבנות יכלו לעשות שצריך שוטרים?וכאן התעוררתי. תודה מראש

פונה יקרה הרושם הוא שאת מעוניינת בזוגיות , דבר טבעי בגילך, ובפרט שלאמך יש בן זוג שאינו אביך (איני יודעת כמה זמן). החלום עוסק בחששותיך שמא אינך ראויה מספיק לזוגיות (קטיעת האצבע והפיכתך לפגומה באופן כלשהו) אך בפרט הוא מדגיש את חששותיך ממיניות. נדמה לי שאינך חיה בשלום עם גילויי המיניות השונים בגופך ועם הרעיונות אודות ביטויי המיניות בתוך מסגרת זוגית. הצביעה של דם המחזור את העצים מצביעה על החששותך מהמיניות שמא היא פורצת גבולות וגורמת להתנהגות בלתי נאותה. בחלום לא פרטת מדוע השוטרים הגיעו לבית הספר. האם הם חיפשו את הבנות שצבעו בדם המחזור את העצים או שמא הם הגיעו לחפש בנות המקיימות יחסי מין? מכל מקום נדמה שיש רגשות אשם, בושה ואולי תחושת חטא כלפי המיניות. במידה ואת מוצאת לנכון שאכן הדבר הוא כך, הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ אצל פסיכולוגית בקופת החולים אליה את שייכת כדי להתמודד עם מיניותך ועם פחדייך ממנה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות