פתרון חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

20/03/2011 | 12:45 | מאת: שוש

שלום אני בת 56,נשואה עם 3 ילדים שגרים מחוץ לבית, הבעיות שמתמודדת:בעלי אחרי תאונת עבודה,חזר לעבודה,אך עדיין לא נרגיש טוב ולא ממש מטפל בעצמו, אבא שלי:נטל בטיפול באבי(יש לי עוד אח שגר רחוק ולא מתחלק) החלום: אני ישנה ומישהו לוקח מעלי את השמיכה ומושך מעל ראשי בעדינות,וכאילו מנסה שלא אתעורר,לא חנקו אותי,שלא אראה מה הולכים לגנוב,ואז אני מנסה להעיר את בעלי עם הרגל ולא מתעורר,ואז התעוררתי תודה

שוש היקרה על פניו זהו חלום של פחד, שבו באופן בלתי צפוי זר או זרים כלשהם, מכסים אותך על מנת שלא תראי את הרע העומד להתרחש. בעלך אינו מגיב לבקשות העזרה שלך (ממשיך לישון) ואינו מגיש סיוע. החלום מייצג הוויה של פחד מפני התרחשויות לא נעימות שצופה העתיד ובעיקר אובדן. בחלום את מדברת על אובדן של רכוש. האם את חווה את פציעתו של בעלך כאיום כלכלי על עתידכם? האם את חווה את פציעתו כנטל נוסף עליך בנוסף על הנטל שבהתמודדות בטיפול באביך? בעיקרון זהו חלום אודות מצב לא נעים, מעיק ומאיים. האם חייך בהווה צבועים בגווני הרגשות השליליים האלה של כעס, תיסכול, עומס יתר או מירמור בשל הנטל המוטל עליך שלא די בו אלא נוספה גם הפציעה של בעלך? האם יש לך חוויה שהגורל נוהג כלפיך שלא בצדק ומוסיף פגיעה על פגיעה? החלום מצביע על אי נוחות, חווית פחד ותחושה של בדידות שאין מי שיעזור. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות