חייבת פירוש לחלומות..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/02/2011 | 11:01 | מאת: אוראל

במשך חודש וחצי אני חולמת חלומות שרובם רעים , יותר קרוב לסיוטים. ובכל חלום אני שמה לב שנמצאת איתי אחת החברות שלי , חברה מאוד טובה גדלתי איתה ואני מכירה אותה המון שנים . אני מאוד רוצה לדעת מה הפירוש של הדבר הזה , למה דווקא היא זו שנמצאת לי בכל חלום חלום, תודה רבה .

אוראל היקרה הדבר החשוב הוא שחווית החלום הינה סיוט ללא קשר לתוכן אודותיו לא סיפרת לנו דבר. כאשר החוויה בחלום הינה של סיוט, פירוש הדבר שקיימת בתוכך מועקה או מצוקה מסוג כלשהו הגורמת לך לחרדה ולאי נחת עמוקה. נא בררי לעצמך מהם הגורמים במציאות שאיתם את מתמודדת הגורמים לך כיום למצוקה או לחוסר שקט. סיפור החלום עצמו לא פורט כך שאין לדעת האם תחושות הסיוט נובעות כביכול כתוצאה של סיפור מפחיד או שבלי קשר לאיכות הסיפור של החלום התגובה הרגשית שלך היא של סיוט. מתוך הפניה לא ברור איזה תפקיד מילאה חברתך הטובה והותיקה בחלום ולפיכך אין בידי שום יכולת להתייחס לנושא זה. הדבר היחיד שאני מניחה שהסיוט שאת חווה קשור ליחסים עמוקים ומשמעותים לא ברור כלפי מי, שאותה מייצגת בחלום החברה הותיקה מזה שנים. מיעוט הפרטים שמסרת מקשה על הבנה עמוקה יותר של החלום. כל טוב ובהצלחה. חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות