חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/01/2011 | 07:46 | מאת: שירי

שלום. החלום שלי שאני אצל רופה והוא אומר לי שיש לי מחלה סופנית ושאני ימות מימנה ושאין תרופה. החלום הזה גרם לי לפחדים שאני חליתי היתה לי היתמוטטות עצבים.אני נמצאת בחרדות קשות היפסקתי ללכת לעבוד. אני מבקשת מימך מה פשר החלום הזה. תודה מיראש שירי

שירי היקרה מאחר ופנית פעמיים בקשר לאותו חלום, אנו נענה רק לשני עם לינק לראשון. על פניו לא ברור הרקע האישי שלך, מצבך הנפשי הקודם לחלום, ומדוע חלום מביא אותך למצב של "התמוטטות עצבים", כמו כן לא ברור במה את מתכוונת בביטוי "התמוטטות עצבים". מכל מקום, לא ברור מדוע החלום הביא לתגובת פניקה ודיכאון כה קשים בעקבותיהם הפסקת לתפקד. הרושם הוא שתחילה היו קיימים דיכאון ופניקה שהלכו והצטברו בנפש והם יצרו חלום של סיוט ובהלה. לפי החלום, את עומדת למות בהעדר יכולת לעזור לך, מצב שהוא מפחיד ללא ספק. אך ככל הנראה, מצב המוות בחלום אינו פיזי אלא סימבולי. קיים חשש עמוק בנפש בתקופה האחרונה, איני יודעת מדוע ועל איזה רקע - וקיים חשש שאת עלולה "למות" באופן רגשי ותפקודי. כלומר זהו חלום המזהיר מפני התדרדרות נפשית - שוב, לא ברור מאיזה סוג. נראה שאת זקוקה לעזרה מקצועית, אך לא ברור לי בהעדר מידע אישי האם עלייך לפנות לייעוץ פסיכולוגי או לייעוץ פסיכאטרי. כך או כך שמרי על עצמך ופני במהירות האפשרית לקבלת עזרה דרך קופת החולים אליה את שייכת. כל טוב ובהצלחה חלומות ונעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות