עזרה בהוצאת קקי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/11/2012 | 15:05 | מאת: עדי

תינוק בן חודש וחצי מגיל שבועיים עושה קקי פעם ביום. כבר כמה ימים מתקשה מאוד לעשות קקי לבד , צריך עזרה עם מדחום או גירוי של פי הטבעת . הקקי שלו הוא משחתי וצהוב ירוק .יש לציין כי עברנו לסימילאק גנטל עקב גזים קשים ואי שקט אך בעיית הקקי היתה זהה גם לפני. האם ניתן לתת אבילק בגיל כזה? האם זה יעזור? הוא שוקל כ4000 קילו נולד במשקל של 2380 אודה לעצתך , הוא נורא סובל עד שיוצא לו הקקי ואני לא רוצה שיפתח תלות בעזרה חיצונית

20/11/2012 | 22:32 | מאת:

היציאות רכות ומשחתיות ולכן לא מדובר בעצירות ומרככי צואה (אבילק...) לא יעזרו. יתכן ומנסה להפריש צואה אך בובזמן מככץ את פי הטבעת ולכן לא מצליח לעשות. אפשר לעזור ע"י עיסוי הבטן כיפוף הרגלים אך לא ע"י גירוי פי הטבעת התופעה תחלוף מעצמה