כאבי בטן בגיל 1.7

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/09/2012 | 12:31 | מאת: קארין

שלום רב הבן שלי מזה חודש לא רגוע.אוכל כמות מועטה מאד.ירד במשקל קם הרבה בלילה ולעיתים גם לא רוצה לחזור לישון.היציאות שלו לא סדירות אני יודעת שזה כאבי בטן כי יש לו גזים קצת והוא לא נותן שיגעו לו באיזור הבטן. ביקשתי מהרופאה בדיקות צואה והכל תקין.מה כדאי עוד לבדוק? תודה

25/09/2012 | 17:08 | מאת:

צואה לפרזיטים לנסות כלכלה ללא לקטוז לשבוע (לקאוז=סוכר החלב , נמצא בחלב , גבינה ופורמולות לתינוקות)