כאבי בטן נמשכים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/07/2011 | 10:02 | מאת: חני

בתי בת ה-11 סובלת כחודשיים מכאבי בטן (גם גזים ) חולשה וסחרחורות. היא נחה המון ואחרי פעילות קלה כבר מתעייפת. אציין שמדובר בילדה פעילה וספורטיבית שלדוגמא אוהבת לרכב הרבה באופניים וכעת הפסיקה לרכב מחוסר כוח. עשינו לה בדיקות דם ותרבית שתן התוצרות הראו ריבוי בכדוריות לבנות , אך לטענת הרופא אין לזה משמעות. בינתיים שלחו אותנו לבדיקת אולטרסאונד בטן(ביום ה' הבא ) והילדה ממש סובלת . בימים האחרונים היא התחילה למצמץ הרבה עם העניים. יש לציין שהיא עברה ניתוח כריתת תוספתן ב-11/10 . מה זה יכול להיות? הילדה ממש סובלת.. יש משהו שאולי אני מפספסת? תודה ויום נפלא

20/07/2011 | 22:18 | מאת:

לא כתבת איזה בדיקות דם עשו. האם עשו בדיקה לצליאק? תפקודי כבד? וירוסים של מחלת הנשיקה? שקיעת דם? כמו כן כדאי לבצע גם בדיקת צואה לפרזיטים (גיארדיה)