בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

04/01/2014 | 12:30 | מאת: שי

בני בן ה-8 שבועות סובל מגיל 9 ימים מכאבי בטן עזים הגורמים לו להתפתלויות, התאמצויות ובכי רב. יש לו יציאה פעם ב-48 שעות בצבע ירוק כהה עם ריח חריף, נוראי ובלתי נסבל. גם לגזים ריח חריף מאוד. עד גיל שבועיים ניזון מסימילאק אדוונס וכיום ניזון מסימילאק קומפורט. אודה לחוות דעתך.

07/01/2014 | 22:14 | מאת:

אנא פנה לרופא הילדים שלכם לבדיקה + בדיקת צואה לדם סמוי יתכן ויש אלרגיה לחלבון חלב פרה