?

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

13/08/2010 | 00:20 | מאת: ש.

לאחרונה התחוור לי מה"שטח" ומהספרות, שאישיות גבולית מאד מעיקה על מטפלים המתעייפים ונשחקים ממנה במהירות. גם הבנתי שהסיכוי להירפא ממנה אפסי. אינני רוצה לחיות כך מותשת אבל אין לי האומץ לשים לזה סוף. יש מוצא?

13/08/2010 | 08:38 | מאת: ש

מקווה שלא עושה פה מה שבד"כ בגלל הקושי לדחות סיפוקים... אבל מחכה לתשובה ומרגישה שזה "בוער" ודחוף ביותר. והכי קשה , זה לחכות . מקווה שלא מנג'סת.סליחה. בבקשה

13/08/2010 | 08:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ש', אני לא יודע אם אובחנת כסובלת מהפרעת אישיות גבולית ומי המטפל ה"חכם" שטרח להודיע לך על האבחנה. על כל פנים, גם אם זו אכן ההפרעה ממנה את סובלת, יש כיום שיטה חדשה, טיפול התנהגותי-דיאלקטי (DBT), שהוכחה אמפירית כיעילה לטיפול בהפרעה. מי שמוביל את השיטה בישראל ואף פתחה מכון מיוחד לכך היא ד"ר יפעת כהן. אינני יודע איך מגיעים אליה. הקליניקה שלה באבן-יהודה והנה קישור לריאיון איתה בנושא: http://actv.haifa.ac.il/programs/Item.aspx?it=726 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות