חוששת שסובלת מהפרעת גוף דיסמורפית

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

11/11/2015 | 23:14 | מאת: ליאורה

אני בת 25 כל החיים הייתי עם בטחון עצמי, האמנתי בעצמי , אהבתי את עצמי ואת כולם אך בשנתיים האחרונות התחלתי לסבול מדמוי עצמי נמוך חיצונית ופנימית ההתעסקות במראה 24 שעות ביממה. אבל מנגד לזה זה קורה רק עם אנשים מסוימים ותקופות מסוימות רגע אחד הכי יפה וטובה בעולם ובזמן אחר מכוערת ומוזרה. לעזרתך

שלום ליאורה, בהפרעת גוף דיסמורפית הקושי ממוקד בליקוי ספציפי יותר ממה שתיארת: http://www.giditherapy.co.il/?p=1041 אך כמובן שלא ניתן לערוך אבחנה דרך האינטרנט ובוודאי שלא לטפל. עניין האבחנה הרבה פחות חשוב מהרגשתך ואת מתארת תנודות קיצוניות בשביעות הרצון שלך מהמראה החיצוני שלך שהחלו לפני שנתיים. דימוי הגוף שלנו הוא היבט משמעותי של הדימוי העצמי ואני ממליץ לך בחום לפנות לייעוץ פסיכולוגי, כל עוד את צעירה. ככל שהטיפול מתחיל מוקדם יותר, סיכויי הצלחתו גבוהים יותר. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות