נטיה להסתכל לנשים וגברים באזורים המוצנעים.עקבחשיפת

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

29/08/2015 | 10:52 | מאת: אשר

בשירותי הצבאי שירתתי ביחידה מובחרת ונתקלתי במראות זוועתיים בלבנון.נשים כרותות חזה וגברים ללא איבר המין וגם איברים נוספים.ומאז המראות הללו נטמעו במוחי. וכתוצאה מכך כשאני מדבר עם אנשים המבט ישר מופנה לאזורים האינטימים .גם כשאני מדבר עם בנותי ובני ואישתי וכלתי.לעיתים בא לי לקבור את עצמי וכתוצאה מכך אני מסתגר .ומרגעש רע מאוד עם עצמי .אני מבקש ממך אם ישנם כלים או הכונה לטפל בעיה זו אודה לך מקרב לב.

שלום אשר, אני מצטער לקרוא על חוויותיך הקשות במלחמה ועל מצבך הנוכחי. לצערי, במצב שתיארת יהיה זה חסר אחריות מקצועית לנסות לייעץ לך דרך הפורום ואני יכול רק להמליץ לך בחום לפנות לטיפול פנים אל פנים. יש במערך הפסיכיאטרי של שיבא, למשל, יחידה מיוחדת העוסקת בטיפול בנפגעי פוסט-טראומה וזו נראית לי כתובת מתאימה. נראה לי גם שאתה זכאי לשיקום ממשרד הביטחון למימון טיפול כזה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות