פרפקציוניזם שלילי

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

17/01/2015 | 19:36 | מאת: אן

בשנה וחצי האחרונה אני חווה פרפקציוניזם שלילי הכוונה היא שאני הורסת את כל התחומים והמסגרות. היחסים שלי עם אנשים הולכים ומתקלקלים. אני מוזנחת מאוד ומזניחה את הבית והאוטו שלי. בקושי יכולה לטפל בילדים..אני מרבה להסתגר בבית למרות שאני מאוד אוהבת את הטבע. אני מרגישה בודדה. עלובה. חסרת ערך. נתפסת כלא אמינה. רדודה. אני פוגעת בעצמי ובאנשים שאני הכי אוהבת. אני רואה איך הכל מתמוטט לי ויש אנשים מסביבי שמאוד שמחים לאידי ודורכים עליי. בעצם הרסתי את חיי ואת הנפשות שאיתי. זה קרה שאחד מהילדים שלי נכנס לבית ספר שבו יש מורות שמכירת אותי ועבדו איתי והתקדמו ואילו אני.נשארתי מאחור. אני שונאת את עצמי והחיים שלי איכס.

שלום אן, ראשית, אני מתנצל על העיכוב בתגובה שנובע מתקלה טכנית באתר. שנית, צר לי מאוד לקרוא את מה שאת כותבת. התופעות המתוארות אינן מעידות על פרפקציוניזם אלא על דיכאון, ללא קשר לפרפקציוניזם. את מיטיבה לתאר את הכאב והשלכותיו, אך מה שאוכל להציע לך בשלב זה הוא לפנות לפסיכיאטר או לרופא המשפחה לקבלת טיפול תרופתי ולטיפול פנים אל פנים אצל איש מקצוע. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות