אובססיה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

24/04/2014 | 21:33 | מאת: מתעניינת

קראתי מספר מאמרים ומחקרים על אובססיה מכול הסוגים למין,מערכות יחסים וכ"ו.. רציתי לשאול יש לי חברה שהיתה לה אובססיה כלשהו באזור גיל 30 היא פשוט "הסתיימה" מעצמה. האם זה הגיוני ? כלומר האם אובססיה מעצמה יכולה להעלם ללא טיפול .?

שלום מתעניינת, פנייתך רב הנסתר על הגלוי. לא ידוע באיזו אובססיה מדובר, איך היא התייחסה לאובססיה זו, האם היא פיתחה אובססיות אחרות במקום זו שלכאורה נעלמה ועוד ועוד. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

24/04/2014 | 22:36 | מאת: המשך ממוקדם

היתה לה אובססיה למערכות יחסים תלות מעקב אחרי אנשים שהיא היתה איתם במערכות יחסים. היא הגיעה לפני שנתיים לגיל 30 וזה פשוט חלף מעצמו. זו חברה טובה ושאלתי אותה..היא פשוט אמרה שזה נעלם , שהיחסים שלה היום בנויים אחרת לגמרי.. היא לא הלכה לטיפול היא טוענת שהתבגרה....

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות