גידי שלום

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

04/08/2010 | 22:59 | מאת: שירה

נורא מוטרדת לאחרונה מהתנהגותי - התקפי פניקה, התפרצויות זעם ותחושת חולשה וחוסר יציבות רגשית - כל אלה מוכרים לי מהעבר אבל לא בעוצמות ובתכיפות כאלה. הבעיה שמתפרקת בפני האנשים הלא נכונים, אנשים זרים או קולגות וכן מגיעה למצב שהחשיפה הזו גוררת החמרת החרדות והדיכאון בעקבות הבושה והתחושה שמזלזלים בי בגלל זה. קראתי על B.P.D ויותר ויותר מתחוור לי שכנראה סובלת מההפרעה הזו והפרוגנוזה הגרועה המיוחסת לה רק מביאה אותי לרצון לשים קץ להכל ולסיים בכבוד. מטפלים נרתעים מטיפול בבעלי אישיות גבולית ואני מרגישה מתישה ומלאה את שלי. הבעיה שלא יודעת אם קיים בי האומץ לעשות מעשה. פחדנית גם בעניין הזה - במילכוד -כי מפחדת לחיות ומפחדת למות. מרגישה שמאבדת את השפיות. תודה ומתנצלת אם מדכאת או מעיקה.

05/08/2010 | 00:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שירה, אני מצטער לשמוע על תחושותייך הקשות, אך כמובן המקום לעבדן הוא בטיפול הפסיכולוגי שלך. אני רק זוכר שאת אותן תחושות באותן עוצמות, ואולי גם חזקות מהן, העלית כבר בפנייתך הראשונה לפורום. לכן, גם אם את חווה אותן כ"החמרה", כנראה שמדובר יותר בתנודות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות